Julecupen i Leksvikhallen

Julecupen i Leksvikhallen

Arrangør: Leksvik IL - Fotball

Tid


Beskrivelse

Velkommen til Julecupen i Leksvikhallen.

Året begynner nå å gå mot slutten, med alt det innebærer av adventstid, julefeiring og ikke minst Julecupen i Leksvikhallen. Denne tradisjonsrike juleturneringen som så starten på tidlig nittitall, arrangeres også i år fjerde juledag. Blomsterbyen Futsal ble vinnere i 2014, og de kommer tilbake med ambisjoner om å forsvare tittelen.

Oppfordrer til å samle sammen spillere og melde på lag. Påmelding gjøres ved å kontakte Steffen Dahl (steffendahl@yahoo.com).

Det vil være salg i kiosken under arrangementet og vi tar en inngang på 50kr for voksne.

Pga høye leiekostnader er vi nødt til å heve deltageravgiften til 150kr pr spiller. Betales lagsvis til konto 4241 07 01132 senest 24/12, husk å merke med lagsnavn.

Påmeldingsfrist 20/12.


Regler julecup Leksvik 2015.

1. Der hvor intet annet er bestemt, gjelder det vanlige reglement for fotball.

2. De innledende kampene til sluttspillet avvikles som serie. Serievinneren er den som har oppnådd flest poeng. Ved poenglikhet blir målforskjellen avgjørende. I fall ikke målforskjellen gir avgjørelse, vinner det lag som har gjort flest antall mål. Er det fortsatt likhet avgjøres det ved loddtrekning.

3. Det gis 3 poeng for seier, 1 poeng for uavgjort.

4. Ved uavgjort i finalen spilles suddendeath 1 x 5 minutter, hvor begge lagene må fjerne en spiller for vært minutt.

Er det fortsatt likt, tas straffesparkkonkurranse. Hvert lag tar ut 3 mann, deretter 1 og 1 til avgjørelsen faller.

5. Når lag som har kvalifisert seg ikke kan møte i finalen, erstattes dette av det neste plasserte lag i puljen.

6. Ved arrangement settes spilletiden til 1 x 15 minutter.

7. Alle lag plikter å stille ferdigskiftet ved den bane hvor deres kamp skal spilles når kampen skal begynne iht. program. Lag som møter for sent taper kampen på W O. Et lag får stille med maksimalt 5 spillere inkludert målvakt på banen samtidig. Rene damelag kan stille med 6 spiller inkludert målvakt på banen samtidig.

8. Banen:

Vanlig håndballinjer. Ingen hjørneflagg. To innbyttesoner, en foran hver innbytterbenk. Alle innbytter skal skje i denne sonen.

Som målfelt regnes straffesparkfeltet. Straffespark feltet følger den heltrukne 6-meterslinjen på håndballbanen.

Straffesparkmerket:

9 meter rett foran hvert mål.

9. Ballen:

Arrangør holder matchballer.

10. Innbyttere:

Fritt antall innbyttere. Disse kan byttes ut og inn hele kampen. Innbytte kan skje når som helst under spillets gang. Unntak for målvakten som kun kan skiftes ved stopp i spillet. Innbytte må foregå fra innbytter sonen.

Ny spiller kan ikke komme inn før den som skal erstattes har passert sidelinje i innbytter sonen. Lagene foretar innbytte fra samme sidelinje. Det må være 5 spillere på banen fra hvert lag før spillet kan settes igang.

Straff:

For mange spillere på banen straffes med 2 minutter lagstraff. Spillet gjenopptas med et indirekte frispark fra det sted ballen var da kampen ble stoppet. Skjedde feil innbytte når ballen var i straffesparkfeltet, skal det indirekte frisparket tas fra nærmeste punkt på 9-meterslinjen.

11. Leggskinner skal benyttes!

12. Spillets begynnelse:

Hjemmelaget tar avspark. Motstanderne må være minst 3 meter meter fra ballen.

13. Ballen ute av spill:

Ballen er ute av spill når den treffer taket. Spillet gjenopptas med indirekte frispark til motstanderen så nært takets treffpunkt som mulig. Er treffpunktet innenfor straffesparkfeltet, dømmes indirekte frispark på straffesparkmerket. (9 meter).

14. Mål:

Som i de vanlige spillereglene.

15. Offside:

Offsideregelen anvendes ikke.

16. Direkte frispark:

I tillegg til de 9 forseelser som i henhold til de vanlige spillereglene skal straffes med direkte frispark (evnt. straffespark), skal direkte frispark dømmes om en spiller:

a. angriper en motspiller med skulderen.

b. foretar en glidetakling for å nå ballen enten vedkommende treffer ballen eller ikke.

17. Indirekte frispark:

Indirekte frispark skal dømmes etter de vanlige reglene, unntatt pkt. a over.

18. Utvisning:

En utvist spiller kan ikke komme inn i kampen igjen, og kan heller ikke sitte på innbytterbenken. Ved utvisning må laget spille med færre spillere i 2 minutter. Får en spiller direkte rødt kort må spilleren stå over neste kamp.

19. Frispark:

Indirekte frispark skal tas fra det nærmeste punkt på 9-meterslinjen, dersom forseelsen finner sted innenfor straffesparkfeltet. Motspillerne må være minst 3 meter fra ballen ved frispark. Om dette ikke overholdes, skal spiller som står for nære gis advarsel. Hvis et lag drøyer mer enn 4 sekunder med å ta et frispark, skal motstanderen tildeles frisparket.

20. Straffespark:

Ingen endringer, bortsett fra at alle spillere unntatt den som tar sparket, må være minst 3 meter fra straffesparkmerket (den stiplede linjen).

21. Innkast:

Innkast erstattes med innspark. Det kan ikke gjøres mål direkte fra innspark.

a. Spilleren som skal ta innsparket må ha standbenet på eller utenfor sidelinjen.

b. Ballen skal ligge i ro på linjen.

c. Motspilleren må være minst 3 meter fra ballen.

d. Er ikke innsparket tatt innen 4 sekunder, overtar motstander innsparket.

e. Berører den som tok innsparket ballen igjen før den blir berørt av en annen spiller, skal det dømmes indirekte frispark. Skjer forseelsen innenfor straffepark feltet, skal det indirekte frisparket tas fra nærmeste punkt på 9-meterslinjen.

f. Tilbakespill til keeper er tillatt, men keeper kan da ikke plukke den opp med hendene. Gjør han det, tildeles motstanderen et indirekte frispark fra det nærmeste punkt på 9-meterslinjen hvor målvakten tok i ballen.

22. Målspark:

Målspark erstattes med målkast. Dette kan kun utføres av målvakten som:

a. Må stå innenfor eget straffesparkfelt.

b. Ikke kan kaste lenger enn til midten.

c. Må sette ballen i spill innen 4 sekunder.

Målkastet er derimot korrekt om ballen, før den kommer inn på motstanderens halvdel , treffer golvet eller berører spiller utenfor straffesparkfeltet. Ballen er i spill når den har passert 6-meterslinjen. Motspillere kan ikke gå inn i straffesparkfeltet etter at de har spilt ballen over mållinjen og før den er i spill igjen.

d. Dersom målvakten får et tilbakespill fra en medspiller, kan han ikke ta den med hendene. Gjør han det, tildeles motstanderen et indirekte frispark fra det nærmeste punkt på 9-meterslinjen hvor målvakten tok i ballen.

e. Motspiller som går i straffesparkfeltet etter at hans lag har spilt ballen over mållinjen og før ballen er satt i spill igjen, skal advares og ved gjentagelse utvises.

Straff:

a. Hvis ballen passerer midtlinjen uten å ha vært i berøring med en annen spiller eller gulvet, skal motparten tildeles et indirekte frispark fra et fritt valgt sted på midtlinjen.

b. Blir ballen berørt av med- eller motspiller før den har kommet utenfor 6-meterslinjen, skal målkastet tas om igjen.

d. Bruker målvakten mer enn 4 sekunder for å få satt ballen i spill, tildeles motstanderen et indirekte frispark fra det nærmeste punktet på 9-meterslinjen.

23. Hjørnespark:

Hjørnespark skal tas fra stedet hvor side- og kortlinjen møtes. Motspillere skal være minst 5 meter i fra ballen.

24. Forøvrig gjelder NFF's spilleregler.

25. Deltageravgiften er 150 kr pr spiller. Beløpet betales samlet til konto 4241 07 01132 før turneringsstart, merk betaling med lagnavn.

26. Utespillere får ikke spille på forskjellige lag under turneringen, dette for en rettferdig gjennomføring av turneringen og toppscorerkonkurransen. Keepere kan spille på inntil 2 forskjellige lag.Administratorer


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.


Andre arrangementer fra Leksvik IL - Fotball

Levert av IdrettenOnline