Lagledere

Lagledere gjør en viktig jobb for at fotballhverdagen skal bli enklest mulig for våre spillere og trenere. De har ansvaret for det administrative rundt de forskjellige lagene.

Under alle hjemmekamper arrangerer vi salg fra John Kristian bua (salgsbua). Lagleder for det aktuelle hjemmelaget er ansvarlig for salget, og setter opp liste slik at selve salget går på rundgang blant foreldre eller spillere (senior).

• Før arrangementet starter må lagleder hente pengeskrinet i safen, og etter kampen må kassen telles opp og oppgjørsskjema fylles ut. Safen settes tilbake i safen.
  • Kortterminalen skal brukes om den er i salgsbua, enkel bruksanvisning ligger ved terminalen.
  • Sjekke varebeholdning, og gi beskjed til Anne Berit Sundset (992 77 329) på SMS ved evt mangler.

Knøtt

Gerd Sissel Nyborg og Mads Waade Kjørsvik.

G10

Camilla Haugen

J10

Brit Halvorsen

G12

Tor Erik Rønne og Eirik Hovstein/Linda Lutdal.

J12

Camilla Løkken Rosvold

G13

Rakel Ersøybakk

G14

Ann-Iren Hindberg og Aud Dagmar Ramdal.

J14

Anne Overskott og Hilde Drætvik.

G16

Åsmund Lerstad

J17

Jan Erik Myran

Herrelaget

Borgar Berg og Willy Lerstad.

Damelaget

Liv Bodil Dahl.